fledderus skrev 28 May, 2006 12:56:14:
Jeg kom til å ta en ny titt på denne siden, og prøve ut flere subdomener (heter det subdomener?), f.eks, login, dharma, abc, lost på marvincandle.com.
Jeg testet "login" først, og da kom dette opp:
Not Found
The requested URL /quackmcduck/abc/dharma//login was not found on this server.
Apache/1.3.33 Server at 195.3566308 Port 80
Hva eller hvem i he**ete er quackmcduck??

Så tok jeg å søkte på google etter det navnet, og det viste seg å være en bruker på e-bay.
http://feedback.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewFeedback&userid=quackmcduck
Tyder vel "kanskje" på at marvincandle.com er fake?
Marvincandle.com er det samme som denne adressen:
http://195.3566308/q%75%61%63%6b%6d%63%64%75%63%6b/abc/dharma/
Hvis vi tar bort
dharma/, står det "Dharma is watching". Tar vi bort
abc/, ser vi "DEATH", og tar vi bort
q%75%61%63%6b%6d%63%64%75%63%6b, som er hexadesimaler som oversatt betyr
quackmcduck (er her du får det navnet fra) kommer vi til Brebandsbolagets sider.
Litt lite trolig at ABC hoster sidene sine hos BBB, men man vet jo aldri med Lost
195.3566308 er en litt merkelig IP adresse, men hvis vi regner med at
3566308 er en IP i desimal form, og oversetter den til en vanlig IP, får vi
0.54.106.228 Bytter vi ut 0 med 193 (som vi får fra adressen) kommer vi fortsatt til BBB.
Edit: Har også klart å oversette deler av teksten under, som du tror er forskjellige måter å si tallene på.
Et sted står det
alvar hanso og et annet sted står det
dont press it.
Jeg jobber med å oversette resten.
Fant akkurat
University of Michigan. Noen idé om hva det kan være?
Redigert av gyn3r 29 May, 2006 16:16:34